”U MOJIM GRUDIMA DVA SRCA”: Pavlović izabrao Nemačku pa poslao poruku Srbiji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 17:03

”U MOJIM GRUDIMA DVA SRCA”: Pavlović izabrao Nemačku pa poslao poruku Srbiji!

Spomenuo i FSS...q
Vezista Bajerna iz Minhena Aleksandar Pavlović (19) i zvanično je prihvatio poziv seniorske reprezentacije Nemačke, čime je odlučio da odbije poziv Fudbalskog saveza Srbije.
Momak srpskih korena rođen u Nemačkoj se posle ove odluke obratio zvaničnim saopštenjem u kojem se zahvalio FSS na razgovoru, ali i objasnio svoju odluku.
-bVeoma sam srećan što sam pozvan u seniorsku reprezentaciju Nemačke. Moj plan je bio da odluku između Nemačke i Srbije donesem posle Evropskog prvenstva ove godine. Ali, morao sam da odlučim momentalno
Želeo bih da se zahvalim Fudbalskom savezu Srbije, koji je uložio veliki trud zbog mene. U mojim grudima biju dva srca: moja majka je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.