U MIHINU I ROSIJEVU ČAST: Zavirite na izložbu posvećenu legendarnim fudbalerima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 19:07

U MIHINU I ROSIJEVU ČAST: Zavirite na izložbu posvećenu legendarnim fudbalerima (FOTO)

Svečanost u Muzeju primenjene umetnosti.

U Muzeju primenjene umetnosti u Beogradu, svečano je otvorena izložba posvećena legendarnom srpskom i jugoslovenskom fudbaleru Siniši Mihajloviću i Italijanu Paolu Rosiju, osvajaču svetske titule 1982. godine.

Svečanom otvaranju prisustvovali su direktorka MPU Biljana Jotić, ministarka kulture Maja Gojković, ambasador Italije u Beogradu Luka Gori, članovi porodica Rosi i Mihajlović (Federika Kapeleti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rosi i Dražen Mihajlović) i predsednik Italijanskog instituta za kulturu u Beogradu Roberto Ćinkote.

Tema je bila posvećena ličnim karakteristikama u javnoj kulturi i javnom životu Srbije i Italije.

Publika će moći da pogleda izložbu do 3. avgusta, besplatno od utorka do subote od 11 do 19 časova i u nedelju od 11 do 18 časova, a u galeriji ispod pogledajte neke detalje sa izložbe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.