U MADRIDU ZARAĐUJE MILIONE: Luka rešio da se iskupi za grešku! Evo koliko će izdvojiti za pomoć ugroženima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2020, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U MADRIDU ZARAĐUJE MILIONE: Luka rešio da se iskupi za grešku! Evo koliko će izdvojiti za pomoć ugroženima!

Iznenada.

Veliku grešku napravio je Luka Jović kada se u jeku pandemije korona virusa, samoinicijativno vratio u Srbiju i prekršio pravilo o samoizolaciji.

Napadač Reala se od tada nalazi u strogom karantinu, a posle nekoliko dana u strogom mirovanju, odlučio je da izađe u javnost i na neki način se "izvini" za načinjen propust.

Naime, Jović je odlučio da srpskom zdravstvu donira 50.000 evra za kupovinu respiratora. Reprezentativac Srbije se prilikom humanitarne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << akcije konsultovao sa državnim organima, i dobio jasne smernice na koji način i čiji račun treba da uplati donaciju, čime se svrstao u društvo istaknutih srpskih sportista koji su donirali novac u teškim vremenima.

Na tom spisku, odavno se nalaze trener Crvene zvezde Dejan Stanković, koji je prvi povukao nogu i donirao pet respiratora, da bi nešto kasnije isto učinili i svi fudbaleri srpskog šampiona.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković je donirao milion evra za kupovinu respiratora, bivša teniserka Ana Ivanović koja je u saradnji sa UNICEF-om donirala 35 respiratora Srbiji, a sada se i Jović priključio ovoj listi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.