U MADRIDU JE BIO SMIREN, A SADA JE STIGAO U BEOGRAD: Po izlasku iz aerodroma Obradović je uputio OVE REČI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 11:29

U MADRIDU JE BIO SMIREN, A SADA JE STIGAO U BEOGRAD: Po izlasku iz aerodroma Obradović je uputio OVE REČI (VIDEO)

Crno-beli su silno motivisani.

Košarkaši Partizana u ranim jutarnjim časovima stigli su u Beograd iz Madrida, gde su savladali ekipu Reala sa 95:80 u utakmici koja je zbog tuče igrača prekinuta 100 sekundi pre kraja.

Sve je izazvao Serhio Ljulj, koji je napravio nesportski faul nad Kevinom Panterom, a onda su se u tuču umešali skoro svi akteri susreta.

Najgori potez napravio je Geršon Jabusele, koji je divljački udario Dantea Egzuma. Trener Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Željko Obradović odmah je prišao njima dvojici da ih rastavi, a posle meča nije želeo da podiže tenzije, već je pokušao da smiri strasti i fokus vrati na košarku.

Smiren je bio i na konferenciji, a jutros su crno-beli stigli za Beograd.

Na aerodromu Obradoviću je neko od prisutnih dobacio nešto, a popularni Žoc je odgovorio sa:

"A je*i ga, daće Bog"

Ne zna se tačno o čemu se radi, ali nema dileme da će Obradović biti silno motivisan da sa svojim timom u Beogradu još jednom savlada Real.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.