U Kanjiži jedan od najjačih turnira u Evropi

Izvor: Beta, 21.Avg.2014, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kanjiži jedan od najjačih turnira u Evropi

BEOGRAD, 21. avgusta 2014. (Beta) - Medjunarodni rukometni turnir "Kanjiža kup 2014" počinje u petak i trajaće do nedelje, a na njemu će učestovati Gorenje (Slovenija), Nekse (Hrvatska), PIK Seged (Madjarska), Vardar (Makedonija), reprezentacija Tunisa i beogradski Partizan.

Organizator turnira Ferenc Dukai objasnio je da "ove se ove godine u Kanjiži organizuje jedan od najjačih turnira u Evropi".

"PIK Seged je osvajač Kupa EHF, skopski Vardar pobednik SEHA lige, a reprezentacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Tunusa u vrhu na svetskoj rang listi. Nekse, drugi u prvenstvu Hrvatske, a naš rukomet predstavlja višestuki šampion Partizan", rekao je Dukai.

Učesnici turnira su svrstani u dve grupe i u Grupi A su: PIK Seged, Gorenje i Nekse, a u Grupi B: Vardar, Partizan i Tunis.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Partizan učestvuje na jednom od najjačih turnira u Evropi

Izvor: Vesti-online.com, 21.Avg.2014

Međunarodni rukometni turnir "Kanjiža kup 2014" počinje sutra i trajaće do nedelje, a na njemu će učestovati Gorenje (Slovenija), Nekse (Hrvatska), PIK Seged (Mađarska), Vardar (Makedonija), reprezentacija Tunisa i beogradski Partizan...Rukometaši Partizana vredno treniraju pred predstojeći...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.