U KRITIČNOM JE STANJU: Fudbaler tragične sudbine doživeo TROSTRUKI moždani udar!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2023, 22:52

U KRITIČNOM JE STANJU: Fudbaler tragične sudbine doživeo TROSTRUKI moždani udar!

Dančenko se nalazi u bolnici u ovom trenutku.

Oleg Dančenko (28), desni bek AEK-a koji trenutno igra na pozajmici u Zorji, doživeo je trostruki moždani udar i nalazi se u kritičnom stanju na intenzivnoj nezi.

On je ostao bez svesti na treningu Zorje, a lekar tima ga je vratio u život defibrilatorom, preneli su strani mediji.

Igrač je odmah prevezen u bolnicu u Turskoj, gde je tim na pripremama, nalazi se na odeljenju intenzivne nege i u kritičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je stanju.

Neki mediji su preneli da je doživeo trostruki moždani udar, dok drugi pak tvrde da je u pitanju bio srčani udar.

Podsećamo, ukrajinski defanzivac je doživeo ogromnu tragediju 14. januara 2022. godine, na dan kada je napustio AEK i otišao na pozajmicu u Zorju, pošto je izgubio suprugu u saobraćajnoj nesreći nedaleko od Odese.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Fudbaleru se bore za život, na treningu doživio trostruki moždani udar

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Feb.2023

Fudbaler AEK-a koji je na pozajmici u Zorji, Oleg Dančenko, trenutno se nalazi u kritičnom stanju nakon što je doživio trostruki moždani udar.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.