U Juventusu zabrinuti zbog De Lihta

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2020, 19:17

U Juventusu zabrinuti zbog De Lihta

Šta se dešava?

Matijs de Liht je u remiju sa Sasuolom obnovio povredu ramena i nije poznato koliko je ozbiljno.

Mediji pišu da su u Juventusu zabrinuti, Holanđanin je jesenas, u novembru, već povredio isto rame, a sada je nezgodno pao i na meču protiv Sasuola (3:3).

De Liht je uspeo da odigra meč do kraja, ali sa bolnim grimasama, zbog čega će morati da detaljnije preglede do kraja nedelje.

Lekarski tim ne želi ništa da rizikuje, De Liht >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neće igrati pod bolovima niti žele da mu daju inekcije kako bi ga osposobili.

Štoperska pozicija je problem za Sarija, Demiral je odavno u autu, Kjelini još pronalazi pravu formu, dok je Rugani totalno van nje, pa su veći deo sezone izgurali De Liht i Bonući.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.