U Hrvatskoj ništa novo: Dinamo opet pobedio Hajduk!

Izvor: Mondo, 16.Dec.2018, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Hrvatskoj ništa novo: Dinamo opet pobedio Hajduk!

Novi "vječni derbi" pripao je "modrima". Splićani u drugom delu tabele, Zagrepčani ubedljivi lideri.

Prema očekivanjima Dinamo je zauzeo prvo mesto posle 18 odigranih kola, odnosno prvog dela sezone HNL, sa čak 11 bodova više od drugoplasiranog Osijeka, koji je danas ubedljivo pobedio Inter iz Zaprešića 4:0.

Nadali su se Osiječani da im pomoć u borbi za vrh pristići od Hajduka, jer su upravo Splićani u velikom derbiju gostovali na Maksimiru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Ali, Dinamo je odigrao sigurnu utakmicu i sa 1:0 pobedio najvećeg rivala.


Gol odluke postigao je Damjan Kondžor. Poljak je u 49. minutu odlično izveo "slobodnjak" i sa skoro 30 metara zatresao mrežu Splićana.



Izvor: YouTube/Arena sport

Hajduk je tek u drugom delu tabele i po svemu sudeći ni ovu sezonu neće pamtiti po dobrom. "Bili" su na 18 utakmica doživeli čak pet poraza, a osam utakmica su završili remijem. Skromnih pet trijumfa nikako ne mogu da zadovolje armiju navijača.

Dinamo je, bez dileme, ove sezone najbolji tim Hrvatske, a tome svedoče i sjajne partije u Ligi Evrope, gde su "modri" u grupi sa Fenerbahčeom, Anderlehtom i Spartakom iz Trnave osvojili ubedljivo prvo mesto i posle četiri decenije obezbedili proleće u Evropi. 

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.