Izvor: RTS, 20.Jul.2020, 15:17

U Hrvatskoj bez publike do kraja fudbalske sezone

Zbog značajnog povećanja broja zaraženih koronavirusom do kraja sezone igraće se pred praznim tribinima, odlučio je Fudbalski savez Hrvatske. Kako se navodi, bez publike će se odigrati poslednje kolo prvenstva 25. jula, kao i finale Kupa Hrvatske 1. avgusta u Šibeniku između Rijeke i Lokomotive.
Sezona u Hrvatskoj nastavljena je krajem maja, prvo bez publike, ali je potom usled poboljšanja epidemiološke situcije, dozvoljenio prisustvo navijača.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
To je, zbog novonastale situacije, izmenjeno novom odlukom izvršnog odbora Fudbalskog saveza Hrvatske uz podsećanje da se mečevi moraju organizovati po posebno propisanim eoidemiološkim merama.     
Prema zvaničnim podacima, u Hrvatskoj je od 17. do 19. jula zabeleženo 306 novih slučajeva zaraze, pa je trenutno broj aktivnih slučajeva 1207, od čega su 153 osobe na bolničkom lečenju.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.