U GARMIŠU BEZ GLEDALACA: Prvi udarac za Novogodišnju turneju Četiri skakaonice

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2020, 07:43

U GARMIŠU BEZ GLEDALACA: Prvi udarac za Novogodišnju turneju Četiri skakaonice

Odluka nije definitivna.

Novogodišnja turneja Četiri skakaonice trebalo bi da se održi po planu, ali će u Garmiš-Partenkrihenu biti održano bez prisustva gledalaca.

 - Ostavićemo otvorena vrata ako se situacija popravi - rekao je predsednik skijaškog kluba Garmiš-Partenkirhen, a preneo ORF.

Turneja će, kao i svake godine, početi u nemačkom Obersdorfu 29. i 30. decembra i planirano je da tamo bude prisutno 2.500 goledalaca, a ulaznice puštene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u prodaju 1. oktobra rasprodate su za nekoliko sati. Još uvek nije poznato da li će prisustvo publike biti dozvoljeno na druga dva takmičenja turneje, u Insbruku i Bišofsohfenu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.