U Dinamo se vratio fudbaler koga su modri prodali za 13 miliona evra

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 18:27

U Dinamo se vratio fudbaler koga su "modri" prodali za 13 miliona evra

Fudbaleri Dinama dobili su novo pojačanje pred nastavak sezone.

U redove tima iz Maksimira se vratio igrač koji je tokom svoje karijere mnogo odsustvovao sa terena zbog problema sa povredoama.

Marko Rog se posle karijere u Napoliju i Kaljariju odlučio da se vrati u Hrvatsku, gde će ponovo nositi dres Zagrepčana.

Rog je svoju karijeru započeo u Splitu, odakle je stigao u Dinamo za pet miliona evra, a "modri" su ga kasnije prodali u Napoli za više od 13 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << miliona evra.

Njegova karijera je već neko vreme u padu, i sada je prava prilika da u redovima Dinama vrati i pokuša da ponovo zaigra na onom nivou koji ga je krasio kada je nosio dres Napolija.

Hrvatski fudbaler je ugovor sa Dinamom potpisao do kraja 2025. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.