U Denveru svesni šta ih čeka: Imamo metu na leđima

Izvor: B92, 25.Okt.2023, 11:22

U Denveru svesni šta ih čeka: "Imamo metu na leđima"

Trener Nagetsa Majkl Meloun je uživao u poslednjoj proslavi prošlogodišnje titule pre nego što se u potpunosti fokusirao na novu sezonu.

Košarkaši Denvera počeli su odbranu titule pobedom protiv Los Anđeles Lejkersa 119:107.

Ekipi Denvera je uoči utakmice na svečanoj ceremoniji uručen šampionski trofej, prvi u istoriji kluba, uz specijalno šampionsko prstenje od dijamanata i zlata.

"Očigledno, biti deo ceremonije dodele prstenja, biti deo ceremonije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na kojoj podižeš šampionski baner, to je posebno i to upijaš. Ali onda, znaš, moraš da okreneš stranicu. I tako sada krećemo i trčimo u 2023/2024", rekao je Meloun.

"Počeli smo zaista dobro večeras. Ali kao što sam rekao vama i timu, 'Imamo metu na leđima i mi ćemo izvući najbolje iz svakog tima.' Dakle, ne možemo da razmišljamo tako što ćemo pobediti Lejkerse kod kuće. Pa šta? To je jedna utakmica. Moramo da budemo još bolji u petak u Memfisu da pokušamo da idemo na 2-0. I to će biti izazov za sebe".

Pod utiskom šampionske ceremonije bio je i Džamal Marej.

"Ja sam drugačiji. Volim da se fokusiram samo na sledeći korak. Pobedili smo. Bilo je neverovatno. Bilo je jako zabavno preko leta. Ali želimo ponovo da budemo šampioni. Da dobijemo sledeću utakmicu. Nova je sezona. Novi su timovi tamo. Imamo metu na leđima. Sve ekipe će doći sa velikom energijom protiv nas. Tako da moramo da se pripremimo za to. Ne možemo previše da razmišljamo o prošloj sezoni. Samo pokušavam da zadržim isti nivo, da ne poletim previsoko i ne padnem prenisko", rekao je Kanađanin.

Marej je postigao 21 poen, dok je Nikola Jokić predvodio Nagetse sa tripl-dablom od 29 poena, 13 skokova i 11 asistencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.