U Čačku upalili motore

Izvor: MVP.rs, 13.Avg.2016, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Čačku upalili motore

Borac započeo pripreme za novu sezonu.

Košarkaši Borca su u subotu 12. avgusta započeli pripreme za novu sezonu navodi se na zvaničnomsajtu kluba. Treneru Čačana Rašku Bojiću na prvoj prozivci javili su se Marko Radonjić, Uroš Čarapić, Stefan Mitrović, Matija Popović, Lazar Marković, Draško Radović, Ivan Gavrilović i Nemanja Mišković. Zbog povrede na prvoj prozivci nije bilo Nikole Bojovića >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << .

Prošlosezonskog superligaša napustili su Aleksa Avramović, Andreja Stevanović i Strahinja Mićović. Iz kluba najavljuju da traže pojačanja na poziciji plejmejkera i krilnog centra, a navode da će priliku u novoj sezoni dobiti i neki mlađi igrači. Poznat je i raspored priprema i trening utakmica, prve provere Čačani će imati na Kupu Kopaonika od 21. do 23. avgusta protiv Partizana i OKK Beograda.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.