U CENTRU PAŽNJE: Srbina želi Zvezda, ali i klub iz Serije A (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2018, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U CENTRU PAŽNJE: Srbina želi Zvezda, ali i klub iz Serije A (FOTO)

Bliži se prelazni rok.

Crvena zvezda je dobila žestoku konkurenciju u trci za dovođenje Jagoša Vukovića. Reprezentativac Srbije je drugi deo prethodne sezone igrao za Veronu, kao pozajmljen igrač Olimpijakosa, a dobrim partijama je skrenuo pažnju Fjorentine. Italijanski mediji pišu da je Fjorentina, klub koji ima odličnu saradnju sa Partizanom, već uputila ponudu od dva miliona Olimpijakosu, u koji se Vuković vraća po končanju Serije A.

PREOKRET! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Duško Tošić ide kod SRPSKOG trenera (FOTO)

Vuković (29) je velika želja čelnika Crvene zvezde, ali problem je činjenica da je Fjorentina finansijski moćnija, ali sa druge strane neće sledeće sezone igrati u evropskim takmičenjima. U Fjorentini žele da angažuju Vukovića kao zamenu za Nikolu Milenkovića koji će najverovatnije u Valensiju ili Viljareal, mada ima ponuda za njega i iz Bundeslige.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.