U ČAST LEGENDI: Minut ćutanja za Mihu u finalu Mundijala, ali i na meču Hrvata za treće mesto

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2022, 14:47

U ČAST LEGENDI: Minut ćutanja za Mihu u finalu Mundijala, ali i na meču Hrvata za treće mesto

Svi će ispoštovati velikana!

Smrt legende srpskog i svetskog fudbala, Siniše Mihajlović potresla je čitavu planetu, a u njegovu čast biće održan i minut ćutanja tokom finalne utakmice Mundijala između Argentine i Francuske.

Takođe, minut ćutanja će biti održan i na meču za treće mesto, koji danas od 16 časova igraju Hrvatska i Maroko.

Ovu vest potvrdio je i Arsen Venger.

- Da, biće minut ćutanja. Juče smo dobili tu vest, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve nas je šokirala, vratio se kao trener, ovo nam je dalo nadu, ali nije mogao da dobije bitku protiv raka. Veoma tužan trenutak za fudbal - rekao je Venger.

Podsetimo, Siniša Mihajlović preminuo je u 54. godini nakon duge i teške borbe sa leukemijom. Doha je već jednom odala počast legendarnom Srbinu kada je pred odigravanje revijalne utakmice, u kojoj su učestvovale bivše fudbalske zvezde, održan minut ćutanja u čast preminulog srpskog fudbalera

eđu akterima utakmice bili su: Marko Materaci, Vesli Snajder, Nuno Gomeš, zatim Kaka, Kafu, Guti ali i predsednik Fife Đani Infantino. Neka od ovih velikih imena, poput Materacija i Snajdera, na teren su izašla u majicama na čijim leđima je bio broj 11, koji je nosio i Miha.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.