Izvor: Blic, 30.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Berlin po olimpijsku vizu

Svi mi u vaterpolo reprezentaciji Srbije nadamo se da ćemo već u Berlinu, na finalnom turniru Svetske lige, obezbediti plasman na Olimpijske igre u Pekingu. Trudićemo se da u Nemačkoj pružimo bolje partije nego u Novom Sadu i Peskari, gde smo u nekim utakmicama odigrali ispod nivoa.

Ove godine naša reprezentacija je osvežena mlađim snagama i zato mislim da je ovo učešće u Svetskoj ligi veliko ulaganje u budućnost srpskog vaterpola. Deo sam mlađe generacije našeg nacionalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tima koja je ovog leta stekla ogromno iskustvo. Shvatamo da smo deo jednog pobedničkog tima, reprezentacije, naše zemlje. Naučeni smo da uvek težimo ka najvišem i zato verujem da ćemo i 2009. godine, kada će neminovno doći do smene generacija, ostati u svetskom vrhu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.