U Beograd stigao najbolji golman svih vremena, ali da li ćemo ga videti na delu?

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2018, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beograd stigao najbolji golman svih vremena, ali da li ćemo ga videti na delu?

Bilo bi lepo da ga vidimo sutra.

Ekspedicija Pari Sen Žermena stigla je u Beograd pred veliki meč koji ih očekuje sutra protiv Crvene zvezde u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

Aktuelni šampion Srbije dočekuje Pari Sen Žermen, i Crvena zvezda ima svoju računicu, pobedom protiv Parižana i pobedom Napolija u Liverpulu bi prošli u Ligu Evrope. Sa druge strane, PSŽ >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << razmišlja samo o pobedi koja ih vodi u drugu fazu LŠ, a odgovara im i nerešen ishod.

Među igračima koji su stigli u Beograd nalazi se i Đanluiđi Bufon, legendarni golman kojeg italijanski mediji nazivaju najboljim na svetu svih vremena.

Da li će sutra dobiti šansu?

Na Tuhelu je da odluči, Bufon je ove sezone branio deset puta, primio je 6 golova, dok je Alfons Areola bio na golu 12 puta, a primio je isto toliko golova.

Bufon je branio poslednje dve u Ligi šampiona, mnogi očekuju da počne i sutrašnji duel protiv Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARIŽANI STIGLI U BEOGRAD: Nejmar sa ove planete (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 10.Dec.2018

U odličnom raspoloženju su fudbaleri Pari Sen Žermena stigli u Beograd pred okršaj sa Crvenom zvezdom u poslednjem kolu Lige šampiona PLANETARNE - da, umišljene zvezde - ne. Ekspedicija PSŽ sletela je u glavni grad Srbije danas malo pre 14.30 i, za razliku od njihovih kolega...

Nastavak na Večernje novosti...

Đoković stigao u Beograd, bodriće Zvezdu protiv Parižana

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Dec.2018

Najbolji svjetski i srpski teniser, Novak Đoković, doputovao je u Beograd, gdje će gledati utakmicu Crvene zvezde i Pari sen Žermena.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Računica Lige šampiona: Noć odluke, Liverpul, Beograd

Izvor: Mondo, 10.Dec.2018

Grupa u kojoj se takmiči Crvena zvezda jedina je u kojoj nije odlučen nijedan učesnik sledeće faze. Pročitajte šta nas čeka u završnim noćima grupne faze najjačeg takmičenja...Uoči poslednjih 90 minuta u "Grupi smrti" najjačeg klupskog takmičenja, računica nije previše komplikovana...Od...

Nastavak na Mondo...

Spektakl za kraj jeseni na "Mitiću"! (21:00)

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2018, 10:34

Crvena zvezda poslednju utakmicu ove polusezone na stadionu "Rajko Mitić" igra protiv Pari Sen Žermena...Poslednje kolo grupne faze Lige šampiona može da počne...Crvena zvezde večeras dočekuje francuskog šampiona Pari Sen Žermen, oba tima su u igri, Parižani za prolazak u drugu fazu za šta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.