U BERGAMU POTREBAN NAPADAČ: Atalanta dovodi bivšeg igrača Atletika i Čelsija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 15:03

U BERGAMU POTREBAN NAPADAČ: Atalanta dovodi bivšeg igrača Atletika i Čelsija (FOTO)

Slobodan je igrač.

Bivši fudbaler Čelsija i Atletiko Madrida Dijego Kosta moga bi da karijeru nastavi u Seriji A, prema pisanju italijanskih medija.

Brazilac sa španskim pasošem moga bi da zaigra za Atalantu u koju bi stigao kao zamena za povređenog Duvana Zapatu pošto je timu iz Bergama neophodno pojačanje u napadu.

News #Atalanta 🔵⚫

sembra che il sostituto di #Zapata, che rischia di essere out fino alla fine della stagione, possa essere >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #DiegoCosta, attualmente svincolato. 🇪🇸 pic.twitter.com/DBjelEX4Ea

— Spiritualfootball (@spiritualnews24) February 9, 2022

Kosta je slobodan igrač i u Atalantu koja se bori na više frontova, pošto je i dalje u igri za plasman u Ligi šampiona uz predstojeću osminu finala Lige Evrope protiv Olimpijakosa, došaobi kao slobodan igrač.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.