U Atletiku nezadovoljni suđenjem

Izvor: TV Arena Sport, 06.Apr.2016, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Atletiku nezadovoljni suđenjem

Dijego Simeone i igrači madridskog kluba nezadovoljni suđenjem Feliksa Briha na meču protiv Barselone.

Mediji u Španiji pišu da je Argentinac ljiut na Felipea Luisa zbog komentara posle meča jer sada Brazilac rizikuje suspenziju zbog napada na UEFA.

"Ne znam šta treba da urade igrači Barselone da dobiju crveni karton. Ovo je tužna stvar, jednostavno pravila nisu ista za sve. U šampionatu sam zaslužio karton, ali njih štite, ne primenjuju isti kriterijum. >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << Tores je dobio dva kartona za dva starta. Ovaj sudija nije video El Klasiko, trebalo je ovim kriterijumom da bude osam crvenih kartona", kaže ogorčeni levi bek Atletika.

Ovim komentarima je razbesneo svog trenera, ne jer se "Ćolo" ne slaže sa njim već jer se plaši da će UEFA reagovati i suspendovati nezamenjivog fudbalera u odbrani.

Iz Atletika tvrde da UEFA čini sve da Barselona ne ispadne jer to šteti njenim interesima i loše je za marketing.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Pratite naše Facebook  i Twitter stranice i saznajte najnovije vesti iz sporta.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.