Tužni Ivan Rakitić...

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2019, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužni Ivan Rakitić...

Hrvatu nije lako, smatra da nije rekao poslednju reč na najvećoj sceni...

Teški trenuci za Ivana Rakitića.

Hrvat je na marginama u Barseloni.

"Kao da su mi uzeli loptu, tužan sam. Razumem i poštujem odluke trenera i kluba, ali dao sam mnogo Barsi u ovih pet godina, želim da nastavim. Imam 31 godinu, ne 38, mogu da igram na vrhunskom nivou", kaže Hrvat.

Barselona želi da ga se oslobodi već u januaru, ali je i cena paprena, traže >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 35 miliona evra za nekadašnjeg fudbalera Šalkea i Sevilje koji ima ugovor još nešto više od 18 meseci.

Juventus je najzainteresovaniji, ali je sigurno da neće platiti tu sumu, dok Inter vidi neke druge igrače, pre svih Matića kao rešenja za vezni red u zimskom prelaznom roku...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.