Tužne vesti iz Italije, Siniši Mihajloviću ponovo dijagnostifikovana leukemija

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2022, 13:42

Tužne vesti iz Italije, Siniši Mihajloviću ponovo dijagnostifikovana leukemija

Svi se nadaju brzom oporavku.

Srpski trener i strateg Bolonje, Siniša Mihajlović, rekao je na konferenciji za medije da mu je ponovo dijagnostifikovana leukemija. Nakon što se uspešno izborio sa ovom bolesti, Mihajlović će ponovo morati na terapije.

- Sledeće nedelje ću morati da budem hospitalizovan. Spreman sam da naučim još jednu lekciju. Ova bolest je zaista hrabra i želi ponovo da me uhvati - rekao je Mihajlović, prenose italijanski mediji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
On će napraviti kratku pauzu kako bi bio podvrgnut lečenjima, a potom će javnost dalje biti obaveštavana. Siniša Mihajlović je krajem 2020. godine objavio da je uspeo da pobedi leukemiju posle godinu i po dana borbe.

Istom ishodu nadamo se i ovoga puta!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Siniša Mihajlović ponovo na terapiji

Izvor: RTS, 26.Mar.2022

Srpski trener Siniša Mihajlović najavio je da se vraća u bolnicu na novu rundu lečenja zbog novih problema sa leukemijom za koju se mislilo da je prevladao pre dve godine. Još je neizvesno koliko će vremena treneru Bolonje biti potrebno za novi oporavak. . Italijanski...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.