Tužne scene - Od predsednika Lestera se oprostio i čudotvorac (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2018, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužne scene - Od predsednika Lestera se oprostio i čudotvorac (video)

Lester i dalje potresa strašna nesreća, Italijan odao počast svom prijatelju Šrivadhanaprabi.

Prošlog vikenda, tačnije u subotu uveče, Lester je zadesila velika nesreća, nakon pada helikoptera, mnogi su odali počast preminulima, a među njima je i Klaudio Ranijeri.

Klaudio Ranijeri je bio trener Lestera od 2015. do 2017. godine i upravo on je vodio tim do istorijske titule u Premijer ligi. Ranijeri je odlično poznavao Višaija Šrivadhanapraba, vlasnika Lester >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sitija.

Pored vlasnika, preminule su još četiri osobe, a italijanski trener se vratio na "King Pover", mesto gde je ostvario istorijski uspeh, kako bi odao počast žrtvama.

Claudio Ranieri returns to the King Power Stadium to pay his respects to  his friend Vichai #lcfc pic.twitter.com/oWogCMIrgq

— Mr Geoff Peters (@mrgeoffpeters) November 1, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ranijeri došao da oda poštu poginulom vlasniku Lestera (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2018

Italijanski trener doneo Lesteru senzacionalnu titulu engleskog prvaka 2016...Vodio je Klaudio Ranijeri (67) u 30-godišnjoj karijeri mnogo timova, s nekima je osvajao nacionalne kupove (Fiorentina 1996, Valensija 1999), ali samo s Lesterom titulu državnog prvaka. Zato je njegov odnos s tim engleskim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.