Tužan kraj: Parma bankrotirala...

Izvor: MozzartSport.com, 19.Mar.2015, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužan kraj: Parma bankrotirala...

Parma je zvanično bankrotirala. Nakon propale avanture Đampjetra Manentija, koja je završena hapšenjem zbog sumnji u vezi sa pranjem novca i definitivnim odlaskom pod stečaj. Klub će uz novčanu pomoć saveza od 5.000.000 evra uspeti da završi sezonu, nakon čega će biti stavljen na aukciju.

Ukoliko prodaja na kraju sezone bude uspešna, Parma će nastaviti da se takmiči u Seriji B, dok će u slučaju neuspele prodaje klub ponovo početi da funkcioniše pod novim imenom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i na amaterskim osnovama, uz mogućnost da otkupi ime kao što je to bio slučaj sa Fjorentinom pre nekoliko godina.

Igrači kluba predvođeni kapitenom Alesandrom Lukarelijem pokušavali su u nekoliko navrata da održe kakvo-takvo funkcionisanje kluba. Predsednik Manenti je poručivao da je na pravom putu da digne klub na noge, ali je sve krenulo nizbrdo nakon što jer odbio da je proda klub biznismenu Alesandru Protu za 500.000 evra, posle čega je uhapšen.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.