Tursunov pobednik u Bangkoku

Izvor: B92, 30.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tursunov pobednik u Bangkoku



Ruski teniser Dmitri Tursunov pobednik je turnira u Bangkoku, pošto je u finalnom meču pobedio Nemca Benjamina Bekera sa 6:2, 6:1. Do treće titule u karijeri, a druge u ovoj sezoni, 25-godišnji Tursunov stigao je za svega 56 minuta nakon mnogo bolje igre u čitavom toku meča od svog protivnika, kome je ovo bilo prvo finale jednog ATP turnira.

"Veoma sam zadovoljan kako sam danas odigrao i mislim da je to bio možda i moj najbolji meč ove sezone. Znao sam da će on biti nervozan, jer mu je ovo bilo prvo finale, i to sam iskoristio. Od početka sam vršio pritisak koji on nije izdržao", rekao je Tursunov.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.