Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2020, 13:39

Turci tvrde: Gectepe doveo Bogdana Planića

Godišnja plata 550.000 evra

Posle tri sezone u Rumuniji, Bogdan Planić nastavlja karijeru van Srbije. Novo odredište biće mu Turska, a novi klub Gectepe.

Srpski defanzivac je danas stigao u Izmir, gde bi trebalo da prođe lekarske preglede, a nakon toga i da potpiše ugovor, pišu turski mediji. Mada se ne pominje na koliko godina će Planić potpisati, otkriveno je da će mu godišnja plata u novom klubu biti 550.000 evra.

Dugo se Planić >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << borio da izađe iz kandži vlasnika FCSB-a Điđija Bekalija, koji je pretio tužbama ako srpski fudbaler ode bez obeštećenja, jer navodno ima ugovor na još godinu dana. Ipak, Bogdan i njegov menadžer se nisu obazirali na to, tvrdili su sve vreme da imaju papire koji govore da mu je 30. juna istekla vernost klubu iz Bukurešta i očigledno su pobedili u toj borbi.

Novi Planićev klub je prošlu sezonu završio na 11. mestu, u sredini tabele turskog prvenstva. U timu nema igrača iz Srbije, dok je sa Balkana tu samo Bosanac Zlatko Tripić, koji je odrastao i fudbalsku karijeru razvijao u Norveškoj.

Bogdan Planić na srpskoj fudbalskoj sceni afirmisao u dresu OFK Beograda, potom je bio sezonu u Crvenoj zvezdi, da bi se vratio među Romantičare. Najbolju sezonu odigrao je za Vojvodinu, što mu je bila preporuka da pređe u rumunski FCSB, dok je u tom prelaznom roku za njega bio zainteresovan i Partizan.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.