Turci, ne čekajte Ronaldinja!

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2015, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turci, ne čekajte Ronaldinja!

Obrt u slučaju transfera Brazilca Ronaldinja, odabrao je drugi klub.

Fudbaler koji je na polovini svoje četvrte decenije, Ronaldinjo, bio je nadomak prelaska u Tursku.

Sve je bilo dogovoreno sa turskom Antalijom sa kojom je ugovor već potpisao Samjuel Eto, čak je Ronaldinjo i poslao video snimak na instagramu direktno iz Brazila na kome poručuje navijačima pomenutog tima da ga čekaju u Turskoj.

Nema potrebe za tim.

Naime, prema pisanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << brazilskih medija Ronaldinjo je odlučio da ne ode u Tursku, već da potpiše ugovor sa Fluminenseom.

Prema navodima "O Globo" portala Ronaldinjo je dogovorio sa Fluminenseom da odigra za taj tim jednu sezonu.

Još uvek ništa nije zvanično, ali se uveliko govori da jedan od najpopularnijih fudbalera nikada i ne zaigra u Turskoj.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NIŠTA OD ANTALIJE: Eto i Dijara neće dočekati Ronaldinja

Izvor: HotSport.rs, 11.Jul.2015

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo praktično je bio već promovisan u novog igrača turkse Antalije pošto je i sam putem društvenih mreža poručio navijačima da stiže.. . Međutim, prema saznanjima brazilskih medija došlo je do veleobrta pa će umesto u Tursku nekadašnji igrač Barselone...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.