Turci nam pokazali kako protiv Austrije, sjajni Zmajevi, Česi ukrotili Ibru! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2016, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turci nam pokazali kako protiv Austrije, sjajni ''Zmajevi'', Česi ukrotili Ibru! (video)

Reprezentacija Austrije, koja će biti jedan od rivala Srbiji u narednim kvalifikacijama za Mondijal u Rusiji večeras je doživela poraz u duelu sa selekcijom Turske. BiH sigurna protiv Švajcarske, bez pobednika u duelu Švedske i Češke.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine savladala je večeras u Cirihu domaću selekciju Švajcarske rezultatom 2:0.

Na vodeći gol ''Zmajeva'' čekalo se samo 14 minuta, kada je Edin Džeko dobio loptu na nekih 25 metara od gola, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zatim nadmudrio Šara i na kraju prevario golmana Zomera - 0:1.

Konačan rezultat postavljen je u 57. minutu meča, kada je Miralem Pjanić majstorski izveo slobodan udarac i poslao loptu u same rašlje Zomerovog gola - 0:2.

Duel Švedske i Češke okončan je bez pobednika, rezultatom 1:1.

Oba gola postignuta su već u prvih pola sata utakmice. Predvođeni svojom prvom zvezdom Zlatanom Ibrahimovićem, Šveđani su poveli u 14. mintu golom Berga, ali je njihovo vođstvo potrajalo svega dvanaest minuta, posle čega je Vidra doneo izjednačenje Česima - 1:1.

U isto vreme, Austrija je poražena u duelu sa selekcijom Turske rezultatom 2:1, i to posle preokreta.

Austrijanci su poveli posle 22 minuta igre, golom Zlatka Junuzovića, a izjednačenje Turcima doneo je Hakan Čalhanoglu u finišu prvog poluvremena.

U nastavku još jedan gol u mreži Austrijanaca, i to u režiji Arde Turana, koji je lob udarcem u 57. minutu postavio konačnih 1:2!

Njegov gol možete da vidite u prilogu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BiH dominirala u Cirihu: Zmajevi savladali Švicarsku 2:0 golovima Džeke i Pjanića

Izvor: SandzakPress.net, 30.Mar.2016, 15:53

Švicarska, BiH – Reprezentacija Bosne i Hercegovine je u prijateljskom susretu savladala Švicarsku u Cirihu rezultatom 2:0. Naša reprezentacija je na Letzigrundu dominirala tokom čitavog susreta. Već u prvih osam minuta Zmajevi su izveli osam kornera, no mreža Sommera se nije tresla. U 14. minuti...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.