Turci jer imam prijatelje tamo, Letonija zbog Bertansa

Izvor: B92, 07.Sep.2017, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Turci jer imam prijatelje tamo, Letonija zbog Bertansa"

Bogdan Bogdanović rekao je posle pobede nad Belgijom da je ekipa ušla maksimalno ozbiljno u meč i da je tada napravila ključnu razliku.

"Ušli smo ozbiljno u utakmici, znali smo da su oni nezgodni ako se malo opustiš i iz nekog ranijeg iskustva bolje smo ušli i napravili razliku i odvojili se", rekao je Bogdanović.

Igrač Sakrametno Kingsa kazao je da bi lično voleo da Turci pobede Letoniju jer ima dosta prijatelja tamo, ali opet voleo bi i da Letonija pobedi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog Bertansa.

"Voleo bi da Turci pobede jer imam dosta prijatelja tamo, ali voleo bih i da Letonija zbog Bertansa", rekao je Bogdan, a potom i dodao da nije važno na koga se ide u polufinalu

"Bitno je da se prođe osmina finala i četvrfinale i da dođeš do borbe za medalju, a ko je u polufinalu je isto... Slovenija je pokazala ozbiljan kvalitete, sve su to dobre ekipe, Litvanija ima veliko iskustvo i očekujem da će igrati sve bolje", kazao je bek reprezentacije Srbije

Kada je reč o grupnoj fazi Bogdanović kaže da je više zadovoljan, nego nezadovoljan odrađenim poslom.

"Više sam zadovljan nego što nisam, možemo još dosta da napredujemo u pozicionom napadu", zaključio je on.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.