Tumbaković o odluci Nemanje Matića, ima li povratka?

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2020, 18:25

Tumbaković o odluci Nemanje Matića, ima li povratka?

Selektor objasnio situaciju.

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković danas je objavio spisak igrača na koje račune u predsetojećem baražu za EURO, kao i utakmice u Ligi nacije.

Na njemu, očekivano, nema Nemanje Matića koji je nedavno saopštio da je završio sa reprezentativnom karijerom što je izazvalo veliku buru u domaćoj javnosti.

Tumbaković je odgovarajući na pitanja novinara govorio i o tome.

"Matić nedostaje ovom timu, obavili smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prijateljski razgovor. Njegov stav je bio isključiv, odluku je doneo u dogovoru sa svojoj familijom i klubom. Opraštanje nisam prihvatio pozitivno", kazao je selektor.

"Pokušao sam da objasnim njegovu vrednost za nacionalni tim, ali to je njegova odluka. Ako može da promeni odluku, vrata reprezentacije su mu otvorena. Ne znam šta bih rekao, osim da je od septembra zatvorena priča. Bar kako sada stoje stvari", smatra strateg "orlova".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.