Izvor: Blic, 26.Maj.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tumbaković menja odbranu

Tumbaković menja odbranu

BEOGRAD -Ljubiša Tumbaković juče je proveo prvi radni dan u Humskoj, posle povratka za stručno kormilo Partizana. Na brifingu sa novinarima, novi prvi trener crno-belih, predočio je deo planova za sledeću sezonu.

Narednih dana i definitivno će se znati sastav stručnog štaba. Do 12. juna imamo dovoljno vremena istakao je Tumbaković.

Čak tri najiskusnija odbrambena igrača Stojanoski, Krstajić i Sabo napustili su Partizan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kako ćete anulirati njihov izostanak?

Njihovo odsustvo mora se popuniti novim igračima. Nekoliko novajlija ću predložiti, kako bismo što bezbolnije preboleli njihov odlazak. Konsultovaću se i sa direktorom Nenadom Bjekovićem, pa će uskoro da bude poznat spisak pojačanja zaključio je Tumbaković.

Juče je Humsku posetio sekretar Rada, Branko Rosić, ali se detalji razgovora sa generalnim sekretsrom crno belih, Žarkom Zečevićem, još ne saopštavaju. S. Đ.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.