Izvor: Blic, 13.Sep.2001, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tumbaković: Zatečen sam

Tumbaković: Zatečen sam

BEOGRAD - Odlaganje utakmice sa Rapidom nije baš oduševilo igrače i stručni štab Partizana. Forma je tempirana za današnju utakmicu.

- Zatečen sam. Programirali smo formu tima za meč sa Rapidom. Sada se mnogo toga menja. Šta da se radi, pokušaćemo da na najbolji mogući način pređemo preko promene aktivnosti. Nadam se da nas to ipak neće omesti da se spremimo za naredni prvenstveni duel - istakao je trener Partizana Ljubiša >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Tumbaković.

Igrači koji su bili u karantinu nisu očekivali da će UEFA doneti takvu odluku.

- To što se desilo u Americi je strašno, ali ne vidim zbog čega su utakmice morale da budu odložene. Spremali smo se za današnji duel i jedva smo čekali početak - reči su štopera crno-belih Vuka Rašovića. Uprava kluba je odlučila da važe ulaznice koje su bile prodavane za današnji meč.

S. Đ

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.