Tuhel se znoji: Bez Nejmara u Mančesteru?

Izvor: Mondo, 24.Jan.2019, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuhel se "znoji": Bez Nejmara u Mančesteru?

Sjajni Brazilac povređen je u kup utakmici protiv Strazbura...

Pari sen Žermen u sredu se rutinski plasirao u osminu finala Kupa Francuske, pobedivši Strazbur 2:0 (Kavani 4, Di Marija 80).

Rezultat koji će na "Parku prinčeva" brzo biti zaboravljen, ali neće ono što se dogodilo u 62. minutu, kada je Nejmar šepajući napustio teren.

Povreda stopala očigledno nije bila naivna. Brazilac je odmah prevezen u bolnicu na detaljne preglede, a trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Tomas Tuhel izjavio da je "zabrinut" za jednog od svojih ključnih fudbalera.

Kasnije je klub saopštio da se Nejmaru javila "velika bol u predelu pete metatarzalne kosti", koju je polomio pre tačno godinu dana.

Naravno, Pari sen Žermen nema nikakvih problema u domaćim takmičenjima, dovoljno je reći da na polovini sezone, uz dve utakmice manje, ima 13 bodova više od prvog pratioca.

Glavni strah je da će on morati da propusti bar jedan od mečeva osmine finala Lige šampiona, protiv preporođenog Mančester junajteda. Prva utakmica na "Old Trafordu" zakazana je za 12. februar, dok je revanš 6. marta.

"Biće razmotrene sve mogućnosti, što se tiče terapije", najavili su iz tabora francuskog prvaka.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Parižani čekaju najgore vesti, da li je Nejmar kriv što ga tuku?

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2019

Deluje licemerno na prvi pogled, ali protivnici kažu da zaslužuje batine. U Parizu šokirani....Nejmar je sinoć ponovo povredio zglob, to je ista noga i isto mesto zbog koje se lečio prošlog proleća pred Mundijal. Sada nema razloga da toliko odsustvuje, ali su u Parizu u "frci" da će propustiti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.