Tuhel priznao, traži napadača

Izvor: B92, 05.Avg.2021, 13:16

Tuhel priznao, traži napadača

Fudbaleri Čelsija i Totenhema odigrali su u sredu uveče prijateljski meč koji je završen rezultatom 2:2.

I taj meč je pokazao da bez obzira na dva postignuta gola, Čelsi kuburi sa realizacijom, pa su priče o povratku Romelua Lukakua sve glasnije.

Tomas Tuhel, menadžer pobednika Lige šampiona, pričao je na tu temu pomenuvši Lukakua.

"Neću da pričam o igračima koji nisu u mom timu. Lukaku je fantastičan igrač, ali igra za Inter i uz sav respekt, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne bih da pričam o njemu".

Jasno je da nemački stručnjak "pikira" da dovede napadača u ostatku prelaznog roka.

"Otišao nam je Olivije Žiru, tip igrača koji možemo da koristimo, neko ko igra leđima okrenutim golu i čija snaga je u tome da prihvati dugu loptu i drži je u posedu. Možemo da dodamo ovaj direktan stil igre i to je karakteristika koju nemaju ni Tejmi Abraham, Timo Verner i Kai Haverc. To je profil koji nam nedostaje, a koji može biti koristan. Ipak nećemo dovoditi po svaku cenu ili u panici, šta god da se desi bićemo takmičarski jaki, imamo poverenje u naše momke", zaključio je Tuhel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.