Tuhel otima Romi igrača ispred nosa?

Izvor: Sportske.net, 21.Dec.2018, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuhel otima Romi igrača ispred nosa?

PSŽ želi da se pojača na sredini terena.

Mladi vezista Borusije želi da napusti tim. Julijan Vajgl nije zadovoljan minutažom u svom timu i pominje se da bi mogao da napusti "Milionere", a poznato je koliko ga Tuhel ceni.

Vajgl je kod Tuhela bio nezamenljiv i u to vreme je ovaj mladi vezista uspeo da očara i Pepa Gvardiolu koji je nudio bogatstvo za njega.

Sada su se stvari značajno promenile i Vajgl više ne vredi toliko na tržištu, to je upravo ono >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što Tuhel želi da iskoristi i dovede ovog igrača na "Park prinčeva". Biće to težak posao jer je za njega zainteresovana i Roma, ali Tuhel se uzda u staru vezu.

Tuhel je nedavno izjavio da je potrebno da dovedu dva veznjaka jer je opšte poznato da će Rabio napustiti Pariz.

Vajgl ne vidi drugo rešenje jer trener Borusije, Favre preferira Vicela i Dilejnija, a čak je i Gerero češće na terenu od Vajgla. PSŽ želi da ga dovede na šestomesečnu pozajmicu uz mogućnost otkupa u iznosu od 20 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.