Tuhel ne odbacuje mogućnost povratka u Čelsi

Izvor: B92, 07.Mar.2024, 21:20

Tuhel ne odbacuje mogućnost povratka u Čelsi

Tomas Tuhel bi posle završetka misije u Bajernu mogao da se vrati u Premijer ligu.

Ostrvski mediji prenose da je za stručnjaka, koji će na kraju sezone napustiti klupu Bavaraca, zainteresovano nekoliko klubova.

Mnogo je spekulacija oko toga gde će on nastaviti da radi, međutim, sve je više onih koji su uvereni da on nije rekao sve kada je reč o Premijer ligi.

Florijan Pletenberg, novinar nemačkog Skaja, ne odbacuje opciju da se Tuhel vrati na klupu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Čelsija.

Tuhelu je na Stamford bridžu uručen otkaz pošto je Tod Boeli kupio klub od Romana Abramoviča.

Navijači ne zaboravljaju da je Tuhel bio taj koji je Čelsiju doneo drugi pehar Lige šampiona, te otuda nisu zatvorena vrata povratka u London.

Ipak, sve je više glasina da je on jedan od kandidata da na klupi Mančester junajteda nasledi Erika ten Haga.

Holanđanin je u nezavidnoj poziciji i rastanak na kraju sezone sa njim je realan ukoliko Junajted ne uspe da se dokopa mesta za Ligu šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.