Tuhel: Sećam se Barija 1991. godine; Klop: Biće napeto protiv Zvezde

Izvor: RTS, 31.Avg.2018, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuhel: Sećam se Barija 1991. godine; Klop: Biće napeto protiv Zvezde

Treneri PSŽ-a i Liverpula Tomas Tuhel i Jirgen Klop izjavili su da su upoznati sa veličinom kluba kakva je Crvena zvezda i da neće biti lako igrati protiv srpskog predstavnika u Grupi C Lige šampiona.
Trener PSŽ-a Tomas Tuhel podsetio se na slavnu generaciju Zvezde iz 1991. godine.

"Crvena zvezda je klub >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa velikom istorijom i imenom. Sećam se 1991. godine i njihovo osvajanje Kupa šampiona. Srećan sam što ćemo igrati sa njima i što će mi se uspomene vratiti. Oni su još uvek veliki klub", izjavio je Tuhel.
Tuhel je izjavio da će biti veoma teško na gostovanjima u Liverpulu i Beogradu.
"Liverpul i Zvezda su ostavili veliki trag u fudbalu, pogotovo kada pričamo o atmosferama na stadionu. Imaćemo veliki respekt prema svakom protivniku u grupi", dodao je on.
Trener Liveprula Jirgen Klop izjavio je da je upoznat sa svim protivnicima u grupi.

"Gledao sam Zvezdu protiv Salcburga. Vratili su se u meč na sjajan način. Biće zaista napeta atmosfera u meču sa njima", izjavio je Klop.
Nemac je dodao da Zvezdu prati od ranije, pošto je Marko Grujić upravo iz nje došao u Liverpul.

"Marka smo doveli iz Zvezde, vrlo dobro smo upoznati u kvalitet Zvezde", dodao je Klop.
Zvezda gostuje u Parizu i Liverpulu u drugom i trećem kolu grupne faze, dok su PSŽ i Liverpul gosti u Beogradu u naredna dva kola. 
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuhel: Zvezda je i dalje velika, sećam se 1991. godine

Izvor: N1 televizija, 31.Avg.2018

Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel kaže da je izuzetno srećan što će njegov tim igrati protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona...Francuski i srpski šampion nalaze se u grupi C, uz Liverpul i Napoli. Prvi meč će igrati u Parizu u drugom kolu, a zatim i u okviru poslednjeg u Beogradu..."Zvezda je...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.