Tuhel: Nije realno da odbranimo titulu u Bundesligi

Izvor: B92, 19.Feb.2024, 15:12

Tuhel: Nije realno da odbranimo titulu u Bundesligi

Trener fudbalera Bajerna Tomas Tuhel izjavio je da nije realno da klub iz Minhena odbrani titulu u Bundesligi.

Posle poraza od Bohuma (3:2), Tuhel je podsetio da je njegov tim prošle sezone uspeo u poslednjem kolu da dođe do šampionskog trofeja, prenose nemački mediji.

Klub iz Minhena se nalazi na drugom mestu na tabeli nemačkog šampionata sa osam bodova manje od prvoplasiranog Bajer Leverkuzena.

Bajern je zabeležio tri uzastopna poraza u svim takmičenjima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od Bajera iz Leverkuzena i Bohuma u Bundesligi i Lacija u Ligi šampiona.

"Ovakvi porazi nisu pošteni. Mnogo toga je išlo protiv nas, ali moraju da poštujemo protivnika. Igrali smo drugačije nego u Leverkuzenu i Rimu. U ovom trenutku nije realno da odbranimo titulu. Međutim, prošle sezone smo se nadali do poslednje sekunde i uspelo je", rekao je Tuhel.

On je istakao da veruje da Bajern može da se vrati u formu.

"Čvrsto verujem da ja i stručni štab možemo ovo da preokrenemo. Pritisak? To se dešava posle svakog poraza, borili smo se do poslednje sekunde protiv Bohuma i nismo odustajali od pokušaja da izbegnemo poraz", dodao je trener Bavaraca.

Bajern će u narednom kolu Bundeslige na svom terenu dočekati Lajpcig.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.