Tuhel: Ne znam kako je došlo do ovog

Izvor: B92, 21.Maj.2023, 13:51

Tuhel: Ne znam kako je došlo do ovog

Bajernu je sada ostalo samo da se nada kiksevima Borusije, protiv Augzburga i Majnca - jer drugačije do titule neće moći.

Slom Bavaraca u subotu protiv Lajpciga pred krcatim tribinama "Alianc" Arene bio je, reći će mnogi, posledica svega lošeg što je ovaj tim doživeo ove sezone.

Utisak koji posle svega ne može da oslabi kod navijača Bajerna i fudbalskih poklonika: Bajern je oterao trenera Nagelsmana u trenutku kada je ekipa igrala u Ligi šampiona i bila prva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na tabeli Bundeslige.

Pametnom, dovoljno:

Tuhel je došao i sve prosuo.

"Odigrali smo dobro u početku. To je bilo dovoljno da vodimo - igra je bila takva da smo mogli da vodimo i 2:0. Ali onda smo stali na pola sata, nismo bili prisutni na terenu u drugom poluvremenu. Nemam objašnjenja zbog čega se to desilo. Ako igrate toliko ispod svog nivoa, a nivo igre i dalje opada, onda imate zaista problem da pobedite bilo koga", rekao je Tuhel posle meča sa Lajpcigom i poraza od 3:1.

Gosti su uspeli nešto što je retko koja ekipa postigla ikad u Minhenu - dali su Bavarcima tri gola za poluvreme. Tako je Bajern pretrpeo prvi poraz na svom terenu posle 16 utakmica (11 pobeda i pet remija).

Možda je i najzanimljiviji podatak taj da je Bajern izgubio ukupno 13 bodova ove sezone nakon što je vodio u prvom poluvremenu. To je najlošiji učinak u čitavoj ligi!

"Ovu utakmicu smo izgubili samo zbog našeg ponašanja", isključivu krivicu za poraz Tuhel svaljuje na tim.

Nije mu jasno kako je do toga došlo jer nije video znake slabosti ekipe u daniam pred meč, niti fizičke ni mentalne.

"Prolazimo kroz dobru fazu rada, video sam kako momci rade, kako treniraju. Video sam energiju i zalaganje. Zato mi nije jasno kako je ovo moglo da se dogodi".

Do kraja sezone Bajern će odigrati protiv Kelna u gostima, dok su Borusiji, koja ima bod manje, preostala dva meča.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TUHEL KRIVICU SVALJUJE NA IGRAČE: ”Izgubili smo zbog ponašanja!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023

Šanse za titulu sve manje....Minhenskom Bajernu je sada ostalo samo da se nada kiksevima Borusije, protiv Augzburga i Majnca - jer drugačije do titule neće moći. Slom Bavaraca u subotu protiv Lajpciga pred krcatim tribinama "Alianc" Arene bio je, reći će mnogi, posledica svega lošeg što je ovaj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.