Tuhel: Najvažnija su tri boda

Izvor: B92, 06.Avg.2022, 22:56

Tuhel: Najvažnija su tri boda

Trener fudbalera Čelsija Tomas Tuhel rekao je da ekipa nije na najvišem nivou, ali da su najvažnija tri boda

koja je osvojila u večerašnjoj utakmici protiv Evertona na početku Premijer lige.

"Prethodnih sezona smo se mučili da ovde osvojimo bodove, a sada smo ih osvojili. Pobeda je pobeda, to je najvažnija stvar, ali moramo da se poboljšamo. Možda nismo na najvišem nivou, doveli smo igrače koji su došli kasno, pripreme su bile pomalo turbulentne, ali su treninzi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prethodne nedelje obećavajući", rekao je Tuhel za Skaj.

Fudbaleri Čelsija pobedili su na gostovanju Everton sa 1:0 i ostvarili prvi trijumf na Gudisonu još od 2017. godine.

"Neke situacije u prvom poluvremenu su bile prilično dobre, a u drugom delu nije bilo dovoljno kretanja sa loptom, što je uticalo na igru. Drugo poluvreme je bilo čudno bez ritma ekipe, ali izdržali smo i uradili ono što je bilo potrebno da sačuvamo našu mrežu", naveo je trener londonske ekipe.

Govoreći o dovodjenju novih igrača, Tuhel je rekao da bi ekipi koristile "nova energija i nove noge" kako bi bila na višem nivou.

"Ako ne, poguraćemo ovaj tim, ali mislim da bi nam trebao novi doprinos i više kvaliteta. Radimo na tome. Ne želim da nam namećem pritisak, ali istovremeno ne želim ni da umanjujem očekivanja", naveo je Tuhel.

U sledećem kolu Čelsi će dočekati Totenhem u londonskom derbiju na Stamford Bridžu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.