Tuhel: Imali smo sreće

Izvor: B92, 16.Okt.2021, 23:45

Tuhel: Imali smo sreće

Fudbaleri Čelsija savladali su Brentford 1:0 u meču koji je obeležio uzbudljiv kraj.

Trener Čelsija Tomas Tuhel rekao je da je njegova ekipa imala sreće u završnici utakmice.



"Bili smo vrlo jaki 70 minuta i imali mnogo sreće 20 minuta. Osvojili smo tri boda zahvaljujući Eduardu (Mendiju). Na kraju je to bila kao kup utakmica, oni su rizikovali, a atmosfera na stadionu ih je ohrabrila"
, rekao je Tuhel za Bi-Bi-Si (BBC).

On je pohvalio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << golmana Mendija.

"Bio je koncentrisan u prvom delu, napravili su mnogo problema dugim loptama i u prekidima. Napravili su velike prilike, a on je bio ključan u pobedi bez primljenog gola", naveo je Tuhel.

Trener Brentforda Tomas Frank prezadovoljan je igrom svoje ekipe.

"Teško je verovati da smo dominirali protiv Čelsija, posebno u poslednjih pola sata, a oni su imali mnogo sreće. To je ludo, pre četiri meseca su osvojili Ligu šampiona, a mi smo kroz plej-of ušli u Premijer ligu. Oni su dominirali, a nisu napravili šansu u prvom delu, a posle toga smo mi napravili izmene i pravili šanse", rekao je on.



"Zadržali smo ih na pet šuteva, pet šuteva, pričam o Čelsiju. To je impresivno. Ne mogu tražiti više, da igramo ovakvu utakmicu 10 puta, pobedili bismo u devet mečeva"
, dodao je Frank.

On je rekao da je golman Mendi vrhunski golman.

"Previše dobar za nas, a to sam mu i rekao. Svaka čast. Tako je kako je, veoma sam zadovoljan", rekao je trener Brentforda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.