Tuhel: Biće teško u Beogradu, cilje je pobeda

Izvor: Vesti-online.com, 07.Dec.2018, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuhel: Biće teško u Beogradu, cilje je pobeda

Pari sen Žermen povezao je remizirao sa Bordoom (2:2) i Strazburom (1:1) u prethodna dva kola francuske Lige 1. Trener Tomas Tuhel obazriv je pred duel sa Crvenom zvezdom.

- Nismo imali sreće (protiv Strazbura), isto kao protiv Bordoa. nismo bili dovoljno konkretni u protivničkom šesnaestercu. Trebalo nam je više preciznosti. U prvom poluvremenu nam je falilo to, ali smo i prekasno donosili neke odluke. Bilo je bolje u drugom poluvremenu, igrali smo na njihovoj polovini. Mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << smo da pobedimo, ali nismo imali sreće - izjavio je Tuhel.

Poslednja utakmica grupne faze Lige šampiona igra se na stadionu "Rajko Mitić".

- Moramo da prihvatimo ovaj rezultat, ali znamo da nam je igra bila dobra. Biće još teže u Beogradu, moraćemo dobro da se spremimo. Cilj je da pobedimo Crvenu zvezdu.

PSŽ je crveno-bele dobio 6:1 na "Parku prinčeva", ali četa Vladana Milojevića do sva četiri boda stigla na domaćem terenu.

Meč grupe C se igra 11. decembra od 21h.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.