Tuga na ulicama Utrere: Sahranjen Rejes

Izvor: Mondo, 03.Jun.2019, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuga na ulicama Utrere: Sahranjen Rejes

Više hiljada stanovnika gradića Utrere izašlo je na ulice kako bi se oprostilo od Hozea Antonija Rejesa.

Legendarni španski fudbaler Hoze Antonio Rejes, koji je u subotu poginuo u saobraćajnoj nesreći, sahranjen je ovog ponedeljka u rodnoj Utreri.

Kovčeg s njegovim telom juče je najpre bio izložen na stadionu "Ramon Sančez Pishuan", domu fudbalera Sevilje za koju je Rejes uspešno igrao, gde mu je poštu odalo više od 11.000 navijača, a potom je prenet >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u gradsku skupštinu.

Rejes je sahranjen jutros u obližnjoj crkvi Santa Marija de Mesi, a kovčeg je bio pokriven zastavom najslavnijeg andaluzijskog kluba.

Hoze Antonio Rejes je upravo u Sevilji i započeo svoju fudbalsku karijeru 1994. godine. On je ta prvi tim Sevilje debitovao u sezoni 1999/2000.

On je, pored Sevilje, igrao i za Arsenal, Real Madrid, Atletiko Madrid, Benfiku, Espanjol, Kordobu, Ksinjiang i Ekstramaduru.

Pet puta u karijeri je osvajao trofej u Ligi Evropa, tri puta sa Seviljom i dva puta sa Atletikom. Sa Arsenalom je bio prvak Premijer lige, dok je sa Realom osvojio Primeru.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.