Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2020, 14:46

Tuga: Preminuo mladi fudbaler Atalante

Izgubio je bitku sa podmuklom bolesti

Tužan dan za italijanski fudbal. Posebno za pokrajinu Lombardiju i njeno čedo Atalantu. Mladi fudbaler Andrea Rinaldi preminuo je od posledica moždane aneurizme.

Lekari su se tri dana borili za život vezite koga je klub iz Bergama prosledio u Legnano, člana Serije D, ali nisu uspeli da ga spasu.

Imao je samo 19 godina.

Bio je sjajan momak, primer svima. U ime kluba, izražavam najdublje saučešće >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << njegovoj porodici. Sigurno smo da će Andrea, gore na nebu, zauzeti mesto ratnika kakav je uvek bio, jer je učinkom u veznom redu omogućavao navijačima da se raduju”, izjavio je predsednik Legnana Đovani Munafo.

Rinaldi je bio produkt Atalantine škole fudbala, čiji je član postao sa 13 godina, a sa kadetskom ekipom je osvojio Skudeto i Superkup Italije.

Kao što se Andrea na terenu poslednji predavao tako se i ovog puta borio do poslednjeg časa. Njegov osmeh zauvek će ostati u srcima onih koji su imali priliku da te upoznaju”, saopštili su iz Atalante.

Aneurizma mozga je ispupčenje u krvnom sudu u mozgu. Javlja se usled oslabljenja zida krvnog suda, gde se obično i nalazi. Aneurizma mozga može iscuriti ili pući, što izaziva krvarenje u mozgu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

(FOTO: Reuters)

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.