Tuča posle meča na Stamford Bridžu!

Izvor: B92, 26.Apr.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča posle meča na Stamford Bridžu!



Nekoliko rezervnih igrača Mančester Junajteda potuklo se sa ljudima koji rade na održavanju Stamford Bridža posle poraza crvenih đavola' od plavaca' sa 2:1. Meč je rešio Mihael Balak sa dva gola, gde je odlučujući postigao pet minuta pre kraja utakmice iz penala, pošto je Majkl Karik igrao rukom u šesnaestercu.

Rezultat je potpuno otvorio trku za titulu i bilo je očigledno da su emocije ostale rasplamsane i posle poslednjeg sudijskog zvižduka, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su kapiten Geri Nevil, Patris Evra, Pol Skols, Žerar Pike i Džon O’Šej došli u sukob sa zaposlenima u Čelsiju.

Svađu su naovdno započeli igrači, pošto su bili zamoljeni od strane obezbeđenja da napuste teren, što su ovi odbili. Posle tog momenta nije bilo baš potpuno jasno šta se tačno desilo, ali je sve ubrzo preraslo u pravi rvački meč, pa su sukobljene grupe morali da razdvajaju redari.

Pošto su razdvojeni, primirje nije dugo trajalo i međusobno vređanje ubrzo nastavljeno, iako nije došlo do fizičkog sukoba.

Ne zna se još uvek kakve će posledice ovaj sukob imati, pošto još uvek nije jasno ko ga je izazvao i ko će biti odgovoran za incident.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.