Tuča na treningu Real Sosijedada

Izvor: B92, 07.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča na treningu Real Sosijedada



Očajni rezultati Real Sosijedada ove sezone odrazili su se i na treninge baskijskog tima.

Fudbaleri Sosijedada Brazilac Adrijano Rosato i Španac Huanito potukli su se u sredu tokom treninga ekipe Migela Lotine. Saigrači su morali da razdvoje dva sukobljena fudbalera, koji su do tada već razmenili nekoliko žestokih udaraca, iz kojih je Rosato izvukao deblji kraj.

Brazilac se teže povredio tokom tuče, pa će morati na operaciju lica.

"To je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << incident za žaljenje. Ponekada izgubite živce i u deliću sekunde uradite nešto zbog čega posle žalite", rekao je Huanito na konferenciji za novinare posle incidenta.

Real Sosijedad nalazi se na pretposlednjem mestu tabele u šampionatu Španije, uz učinak od šest remija, deset poraza, bez pobede.

U 14. kolu igraju protiv Barselone na Kamp Nou.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.