Trulija muče zdravstveni problemi

Izvor: B92, 11.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trulija muče zdravstveni problemi



Vozač Tojote Jarno Truli pokušaće da se pripremi za početak sezone Formule jedan sledećeg vikenda, iako se zbog zdravstvenih problema nije pojavio na konferenciji za novinare u Japanu. Zvaničnici Tojote su pojasnili da se Italijan nije dobro osećao, ali da bi trebalo da se oporavi do nedelje kada će se voziti trka za Veliku nagradu Australije.

"Biće mu dobro. Nismo zabrinuti. Nije mu baš ugrožen život", rekao je šef Tojote Cuotu Tomita.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Zvaničnici Tojote nisu saopštili od čega boluje Truli.

Vozači Tojote su se prošle sezone samo jednom popeli na pobedničko postolje i to kada je Ralf Šumaher osvojio treće mesto, upravo u Australiji.

Truli je 2005. godine, kada je Tojota zauzela četvrto mesto u konkurenciji konstruktora, dva puta trke završavao na drugom mestu

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.