Trujić na pragu inostranog angažmana

Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2017, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trujić na pragu inostranog angažmana

Pregovore vodi lično gazda kluba Spas Rusev...

Doskorašnji napadač Vojvodine Nikola Trujić na putu je da pronađe inostrani angažman! Kako javljaju bugarski mediji za usluge 25-godišnjeg fudbalera zainteresovan je jedan od tamošnjih velikana - Levski iz Sofije.

Dnevnik.bg piše da pregovore sa Trujićevim menadžerima vodi lično gazda kluba Spas Rusev kome je italijanski stručnjak Delio Rosi pored proverenih defanzivaca zatražio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i jednog krilnog napadača. Po svemu sudeći izbor je pao na Trujića i sada samo preostaje da se dve strane dogovore oko visine primanja i dužine ugovora, pošto je nekadašnji igrač Partizana slobodan agent.

Podsetimo, Trujić je napustio Vojvodinu početkom avgusta, a sve posle onog incidenta u svlačionici u Slovačkoj, nakon revanš meča protiv Ružomberoka, kada ga je napao jedan navijač novosadskog kluba.

Nikola Trujić odigrao je 46 utakmica za Vojvodinu i postigao 12 prvenstvenih pogodaka.

Levski je posle nekompletnih sedam kola bugarskog šampionata četvrti na tabeli sa svega tri boda zaostatka za liderom CSKA.  

(foto: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.