Trujić: Voša se zasluženo bori za prvo mesto

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2016, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trujić: ''Voša se zasluženo bori za prvo mesto''

Vezista Vojvodine Nikola Trujić izjavio je da se crveno-beli zasluženo nalaze u borbi za prvo mesto na tabeli i da očekuje da će tako ostati i nakon gostovanja u Novom Pazaru.

U zaostalom meču prvog kola Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Novog Pazara.

Posle pauze zbog povrede, u tim crveno-belih za ovaj meč vraća se Nikola Trujić, koji veruje da Voša na teškom gostovanju može da dođe do sva tri boda.

''Očekuje nas jako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << teška utakmica. Jeste da Novi Pazar nije imao dobre rezultate u poslednjih nekoliko mečeva, ali sada ponovo igraju pred svojom publikom i mislim da je ovo jako važan susret za njih, ali važan je i za nas. Mi smo Vojvodina, a tabela pokazuje da smo u samom vrhu i da se zasluženo borimo za prvo mesto. Imamo šta da tražimo u Novom Pazaru, jer ova ekipa je sjajna i iz utakmice u utakmicu pokazuje da igra sve bolje i bolje, a to sve dolazi iz sjajne atmosfere među nama. U Novom Pazaru idemo na pobedu i nadam se da ćemo se kući vratiti sa tri osvojena boda'', rekao je Trujić, a prenosi sajt kluba.

Utakmica između Novog Pazara i Vojvodine na programu je sutra od 16:30 časova na stadionu kraj Jošanice.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alivodić: "Znamo kako protiv Vojvodine"

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2016

Fudbaler Novog Pazara Enver Alivodić rekao je danas da njegova ekipa zna kako treba da odigra protiv Vojvodine u odloženoj utakmici prvog kola Superlige Srbije...Fudbaleri Novog Pazara i Vojvodine igraju sutra od 16.30 na Gradskom stadionu utakmicu prvog kola Super lige Srbije..."Namerićemo se na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.