Trostruko slavlje Štimca

Izvor: Mondo, 14.Sep.2017, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trostruko slavlje Štimca

Reprezentativac Srbije zauvek će pamtiti četvrtfinalni meč protiv Italije na Eurobasketu

Foto: MN Press

Košarkaši Srbije pobedili su Italiju u Istanbulu i izborili plasman u polufinale Evropskog prvenstva.

Taj uspeh "orlova" za Vladimira Štimca bio je poseban i sigurno će ga zauvek pamtiti.

Osim što je sa selekcijom Srbije stigao do završnice Eurobasketa, centar Srbije je na toj utakmici ušao u "klub 100", a onda mu je javljeno i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je drugi put postao otac!

@stimac15 čestitamo rođenje kćerkice!!! pic.twitter.com/9EU4EHBWxQ

— Košarkaški savez SRB (@KSSrbije) September 14, 2017

Protiv Italije Štimac odigrao je 100. meč u dresu Srbije. Put Turske krenuo je sa 93. nastupa za nacionalni tim, a onda je sa sedam do sada odigranih mečeva na Eurobasketu stigao do 100. utakmice.

On je debitovao za A selekciju 23. jula 2012. na prijateljskoj utakmici protiv Letonije i od tada je postigao 460 poena.

Nekoliko sati posle velike pobede nad Italijom njegova supruga je rodila devojčicu, pa se porodica Štimac uvećala za još jednog člana.

Vladimir Štimac ima već sina Vukana, koji ima dve i po godine.

Majstore, čestitamo!!!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.