Izvor: MozzartSport.com, 06.Dec.2020, 15:07

Trojica snuždenih i jedan uzdignutog čela

Samo Leverkuzen od današnji protagonista Bundeslige pun samopouzdanja

Trojica snuždenih i jedan uzdignutog čela. Bajer iz Leverkuzena jedini je tim koji će u današnjem programu Bundeslige ući pun samopouzdanja. Preostali protagonisti - Šalke, Verder i Štutgart - skoro da su zaboravili kako se pobeđuje, a naročito sastav iz Gelzenkirhena, koji, ne računajući DFB kup, nije slavio na proteklih 25 susreta. Otuda nema govora o nekakvom derbiju runde na Feltins areni, a nekada >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je to svakako bio (18.00).

Verkself je jedan od dva tima na celom takmičenju koji i dalje nije osetio ukus poraza, drugi je Volfzburg. Trenutno je na četvrtom mestu, ali može da profitira iz jučerašnjeg remija Bajerna i Lajpciga i pobedom se primakne na bod lideru iz Minhena. Izabranici Petera Boša imaju ogromnu priliku da se popnu na vrh jer se sastaju sa apsolutno najgorom ekipom na turniru. Ne samo da su ljudi Manuela Bauma jedini preostali tim koji još nije slavio, već je Šalke postigao najmanje golova do sada, a primilo najviše.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pored toga, Farmaceuti imaju odličnu tradiciju protiv rivala iz Gelzenkirhena u poslednjih nekoliko godina, i zato se čini da nema prepreka za još jedan trijumf.

Kraljevsko-plavi su u poslednjem kolu izgubili sa 4:1 na gostovanju Menhengladbahu. U međuvremenu, Herta je uspela da izvuče bod sa Baj arene, ali Leverkuzen je u četvrtak isprašio Nicu u gostima u okviru Lige Evrope i nema govora o nekakvom padu forme. Bajer pretenduje da postane ozbiljan izazivač za vrh tabele, pošto je doživeo samo jedan poraz na i pobedili su u devet od prethodnih jedanaest mečeva. Takođe su na minulih duela u svim takmičenjima.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U prvom meču dana snage odmeravaju Verder i Štutgart, ekipe koje četiri, odnosno pet prethodnih susreta čekaju na slavlje (15.30). Obe ekipe su osvojile samo četiri boda iz poslednjih pet mečeva i polako postaju očajne kako sezona ulazi u užurbane faze.

Verovatno će predstojeća bitka biti velika prilika za tim sa Vezera i Švabe. Verder je u prošlom kolu izgubio na gostovanju Volfzburgu sa 5:3, a u međuvremenu je Štutgart poražen sa 1:3 kod kuće protiv minhenskog Bajerna.

BUNDESLIGA - 10. KOLO

Petak

Herta – Union Berlin 3:1 (0:1)

/Pekarik 51, Pjontek 74, 77 – Avonji 20/

Subota

Ajntraht - Dortmund 1:1 (1:0)

/Kamada 9 - Rejna 56/

Bilefeld - Majnc 2:1 (2:0)

/Pretl 21, Doan 31 - Šteger 82/

Frajburg - Menhengladbah 2:2 (1:1)

/Linhart 32, Grifo 48pen - Embolo 23, Plea 50/

Keln - Volfzburg 2:2 (2:1)

/Rečbečaj 18, Duda 43 - Arnold 29, Veghorst 47/

Bajern - RB Lajpcig 3:3 (2:2)

/Musijala 30, Miler 34, 75 - Nkunku 19, Klajvert 36, Forsberg 48/

Nedelja

15.30: (2,70) Verder (3,15) Štutgart (2,70)

18.00: (6,00) Šalke (4,10) Leverkuzen (1,55)

Ponedeljak

20.30: (1,93) Hofenhajm (3,60) Augzburg (3,90)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.